Portfolio

De connectie en liefde tussen familieleden is uniek en zo kostbaar. Gevoelens, mooie momenten en herinneringen oproepen door het herbekijken van foto’s is toch prachtig, niet? Ik probeer bij een familiereportage op een relaxte manier, iedereen zichzelf te laten zijn. Dat kan gaan van het fotograferen van ‘newbornbaby’s’ in een nog niet-afgewerkte huiskamer, tot grootouders met kleinkinderen in het ouderlijk huis of speelse peuters in een natuurlijke omgeving hun gangen laten gaan en voor mijn lens te krijgen. Mijn stijl omschrijf ik als een niet-geforceerde, documentaire reportagestijl.

Bekijk galerij

Als huwelijksfotograaf probeer ik niet steeds in de kijker te lopen, ik werk vanop een afstand en probeer het koppel en de entourage op hun gemak stellen. De in-between momenten waar je normaal geen beelden van verwacht, zoek ik op. Een onopvallende streel tussen personen, een grappige situatie die vaak voorkomt op een huwelijksdag… deze momenten vind ik als fotograaf enorm fijn om vast te leggen. Een huwelijksdag is ook het perfecte moment om familiefoto’s tussen verschillende generaties te maken. Dit hoeven absoluut geen stijve, -in rijtjes gaan staan- familiefoto’s te zijn. Een ‘echte’, emotionele weergave van een huwelijksdag, met beelden vanuit mijn standpunt waar jaren later nog met een glimlach op kan terug gekeken worden. De imperfectie van situaties die net de mooiste beelden opleveren, daar streef ik naar.

Bekijk galerij

Een fotoshoot voor ondernemingen is een sessie waarbij ik professionele foto’s maak van het bedrijf, zijn producten of diensten, en zijn medewerkers. Deze foto’s kunnen nadien ingezet worden voor verschillende doeleinden. Zoals het opmaken van brochures, het ontwerpen van websites, en het publiceren van sociale media-content.

Bekijk galerij