It is an illusion that photos are made with the camera - they are made with the eye, heart and head – Henri Cartier-Bresson

Hi, ik ben Elly.
Mama van 2 pubers die ongelooflijk goed met elkaar kunnen opschieten, ja dat bestaat.
Samenwonend met mijn beste vriend, al meer dan 20 jaar. Liefhebber van koffie, zot van berglandschappen en reizen, ik kan genieten van diepgaande gesprekken vergezeld van een avondzonnetje en een glaasje wijn. Houdt van mensen met een grote zelfrelativering en kijkt op naar woordkunstenaars. Kan ontzettend genieten van de muziek van Nick Cave, Warhaus, Balthazar en dEUS.
Ik word blij van het juiste licht op het juiste moment, vooral dit!


Elly Vanherck

Missie

Even stilstaan tijdens de ratrace van elke dag, genieten van het nu en deze momenten vastleggen, is van onmeetbaar belang.
Ik vertaal graag kleine als grote gebeurtenissen naar echte beelden zodat je kan terugblikken naar een speciaal gevoel.
Of het nu gaat om een geboorte en jullie je geluk willen uitschreeuwen, een familiereportage met de hele bende omdat er geen foto bestaat waar jullie allemaal samen op staan, een huwelijksdag documenteren waar iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om er zo goed mogelijk uit te zien of een gezinsreportage in eigen omgeving omdat dit de meest oprechte beelden geeft, voor al deze momenten mag je me contacteren.
Deze gebeurtenissen mogen niet in de vergetelheid geraken, dat zou zo’n zonde zijn.